Information om reklamer

På LånSE.se förstår vi utmaningarna med att orientera sig i den komplexa lånemarknaden. Därför har vi ägnat oss åt att göra låneprocessen enklare och mer transparent för konsumenter som letar efter de mest gynnsamma lånen med optimala villkor.

Vårt uppdrag är att skapa klarhet och transparens i lånemarknaden, vilket innebär att vi vill vara helt öppna med hur vi arbetar.

Vi kommer att ta upp:

Hur LånSE.se kan hjälpa dig
Hur LånSE.se fungerar
Hur vi genererar intäkter
Varför du kan lita på oss
Hur kan LånSE.se hjälpa dig?

LånSE.se erbjuder en onlinetjänst med avsikt att jämföra finansiella produkter och som är designad att presentera de mest attraktiva lånelösningarna för konsumenter.

Genom att kontinuerligt uppdatera vår lista över lån med de senaste erbjudandena på marknaden vill vi på LånSE.se göra så att du får tillgång till de bästa och mest fördelaktiga lånealternativen i Sverige.

Detta gör att du enkelt kan jämföra lånestorlek, lånetid, ränta, utbetalningstid etc., vilket gör det lättare för dig att välja ett lån som passar just dina behov.

Hur fungerar LånSE.se?

När du besöker LånSE.se presenterar vi en översikt över lån som innehåller all nödvändig information för att göra ett välgrundat val om det lån som bäst passar din situation.

Här hittar du information om lånebelopp, APR, utbetalning, åldersgräns och unika förmåner för varje enskilt lån.

Du sparar tid och krångel genom att använda gratistjänsten på LånSE.ses gratistjänst som annars hade krävts för att jämföra lån på egen hand.

Hur tjänar vi pengar?

Tjänsten på LånSE.se är 100 % gratis för användare.

Inga extra avgifter tas ut när du ansöker om lån via LånSE.se.

Det betyder att vår tjänst är utan extra kostnad för dig.

Men hur upprätthåller LånSE.se sin verksamhet?

Vi är öppna med att vi vill driva en hållbar verksamhet.

LånSE.se har annonsavtal med flera leverantörer från vår låneöversikt. Dessa låneleverantörer betalar oss en provision när vi hänvisar nya kunder till dem.

När du klickar på en ansökningslänk från vår sida och din ansökan godkänns av lånegivaren får vi ersättning.