Om oss

Jämför lånealternativ online. Vi har samlat ett stort urval av lånegivare på ett och samma ställe, så att du enkelt kan hitta en lånelösning som passar dig.

Vem är bakom LånSE.se?

Vem är bakom LånSE.se?

Bakom Lånse.se står Klikko, som etablerades 2014 och som idag har sitt huvudkontor i Valby, Köpenhamn. Med en stark bakgrund i att skapa synlighet och värde på nätet har Klikko utvecklat LånSE.se för att erbjuda en användarvänlig plattform som gör det lättare för konsumenter att navigera på lånemarknaden.

Vårt team består av erfarna yrkesmän som är dedikerade till att leverera tillförlitlig och uppdaterad information så att du kan fatta välinformerade ekonomiska beslut. Med en passion för teknik och ett engagemang för att upprätthålla transparens, arbetar vi hårt för att LånSE.se alltid ligger steget före och därför kan erbjuda den bästa servicen till våra användare. LånSE.se skapades med syftet att vara en innovativ jämförelsetjänst som specialiserar sig på att presentera ett brett utbud av lånealternativ.

Vi är ingen lånegivare utan en facilitator som hjälper dig att navigera på lånemarknaden. Vår plattform behandlar inte låneansökningar och beviljar inte lån; istället erbjuder vi en objektiv och användarvänlig tjänst där du kan jämföra olika låneerbjudanden från olika pålitliga lånegivare.

LånSE.se är skapat för att göra banklån mer tillgängliga och lättförstådd för svenskarna.
Varför har vi skapat LånSE.se?

Varför har vi skapat LånSE.se?

Syftet med LånSE.se är att ge en samlad och lätthanterlig översigt över de olika lånealternativen som finns tillgängliga på marknaden. Vi förstår att det är ett stort beslut att ta ett lån och det kan ofta vara utmanande att hitta tydlig och sammanhängande information. Därför har vi sapat LånSE.se – för att göra det lättare för dig att få en överblick och fatta de bästa finansiella besluten.

Vår plattform är designad till att ge dig all nödvändig information om lånealternativ och villkor på ett enkelt och lättförsåeligt sätt. Vi ger hänsyn till att människor har olika anledningar till att låna pengar, oavsett om det handlar om att köpa en ny bil, båt, renovering av bostaden eller andra personliga behov.

Med Lånse.se är vårt mål att ge dig makten att välja det lån som bäst passar dina individuella behov och din ekonomiska situation, oavsett vad ditt syfte med lånet kan vara.